Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συζητήσεις: Η κρίση του χρηματοπιστωτικού καπιταλισμού και το τέλος των θεσμικών αυταπατών

Παρασκευή 7 Ιουλίου, 19.00
στον κήπο του κτιρίου Αρχαιολόγων, Ερμού 134

Βιβλιοπαρουσίαση

Η κρίση του χρηματοπιστωτικού καπιταλισμού και το τέλος των θεσμικών αυταπατών
- δύο βιβλία από τις εκδόσεις Α/συνεχεια και τις εκδόσεις futuraΣτο πλαίσιο των εκδηλώσεων του αυτοοργανωμένου φεστιβάλ βιβλίου «Θερινό Βιβλιοστάσιο», που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 6 και 9 Ιουλίου στο κτίριο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων(Ερμού 134, δίπλα στον σταθμό του Θησείου), οι εκδόσεις futuraκαι Α/συνεχεια σας προσκαλούν στην κοινή παρουσίαση των δύο νέων τίτλων τους.

Το βιβλίο Πέρα από την κρίση. Μετά την κατάρρευση της θεσμικής ελπίδας, τι;που μόλις κυκλοφόρησε από τιςεκδόσειςfutura θα παρουσιάσουν η συνεπιμελήτρια της έκδοσης, Κατερίνα Νασιώκα και ο εκ των συγγραφέων Γιώργος Σωτηρόπουλος.
Το νέο βιβλίο των εκδόσεων Α/συνεχεια, Η Ανάδυση της εικόνας του Χρηματοπιστωτικού Καπιταλισμού, θα παρουσιάσουν οι συγγραφείς του Φώτης Τερζάκης και Νίκος Προγούλης.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με:
εκδόσεις futura, 210 5226361, futura@otenet.gr, https://futurabooks.wordpress.com
εκδόσεις Α/συνεχεια, 210 3845870, info@asynechia.gr, www.asynechia.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θερινό Βιβλιοστάσιο 2017

Θερινό Βιβλιοστάσιο 2017
6-9 Ιουλίου,στο κτίριο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων (Ερμού 134, Αθήνα)Έκθεση βιβλίων - Συζητήσεις - Συναυλίες - Μπαρ

Σε τούτη τη γιορτή είστε όλοι καλεσμένοι!

Σε πείσμα των καιρών, στέκουμε όρθιοι και επιμένουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα και αγαπάμε: να επιλέγουμε και να εκδίδουμε βιβλία χωρίς το άγχος του μπεστ- σέλερ. Βιβλία ιδιαίτερα και ανορθόδοξα, βιβλία πέρα από τη λογοτεχνία του συρμού, βιβλία για τις ιστορίες που δεν λέγονται, βιβλία για τη σκέψη που δύσκολα εκφέρεται. Βιβλία ανοιχτά, αγέραστα, χωρίς ημερομηνία λήξης και χώρα προέλευσης.
Είπαμε να το γιορτάσουμε με ένα πνευματικό τσιμπούσι στο Θερινό Βιβλιοστάσιο, αναταράσσοντας τα στάσιμα νερά της εκδοτικής μιζέριας, της εκπορευόμενης σύγχυσης και της γενικευμένης κατάθλιψης. Φιλοδοξούμε να δώσουμε το στίγμα ενός άλλου πολιτισμού, που προκρίνει την αυτοοργάνωση, τη συμπόρευση, την αμφισβήτηση, την αντίσταση, τη δημιουργία.
Επιθυμούμε το Θερινό Βιβλιοστάσιο 2017 να δώσει τη δυνατότητα να γνωρ…

Οι συζητήσεις στο θερινό βιβλιοστάσιο 2017

Αναλυτικά οι συζητήσεις στο θερινό βιβλιοστάσιο 6-9 Ιουλίου 2017

Οι συναυλίες στο θερινό βιβλιοστάσιο 2017

Πίνοντας κάτι δροσερό από το μπαρ, που θα λειτουργεί συνεχώς στον χώρο του ΒΙΒΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ, ακούμε όμορφες μουσικές από τους: